avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate AFTER SCHOOL
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

AFTER SCHOOL

Va rog sa-mi spuneti temeiul legal referitor la modul de functionare si plata la afther school. Am o nepotica la scoala, La inceput tariful a fost de 10 lei plus masa 8 lei, iar de la 1 martie tariful este de 15 lei plus masa 8 lei. A majorat tariful pentru scoala iar pe suma platita nu primim chitanta desi ni s-a zis ca trebuie sa plateasca contabilul, invatatoarea si sala de clasa. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:25, 1 Martie 2019
Pot majora pretul.
Trebuie să va dea chitanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie after school privat BogdanP2 BogdanP2 Buna ziua, unde pot reclama sau sesiza faptul ca nu am primit chitanta dupa plata taxei lunare la un after school privat, desi am cerut chitanta luni de zile ... (vezi toată discuția)
Amenda anaf Stefan0912 Stefan0912 Mi-am cumparat o masa de biliard, pentru folosinta proprie, dar la un moment dat au venit niste prieteni sa joace si ei, dupa asta au mai adus si ei prieteni ... (vezi toată discuția)