avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nume strada scris diferit in acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nume strada scris diferit in acte

Buna seara!
Ce trebuie facut in cazul in care in unele acte numele strazii este scris diferit? In actul de cumpare de la fostul icvl numele strazii este scris nearticulat (Ceahlau), iar in alte acte de exemplu (buletinul parintilor mei) numele apare articulat (Ceahlaul). Exista cadastru si intabulare.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:01, 1 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca este strict nevoie solicitati de la administratia strazilor din primarie o adeverinta din care sa rezulta ca str. Ceahlau si str Ceahlaul sunt una si aceiasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare actelor casei in cazul modificarii numelui strazii lucian1956 lucian1956 Buna ziua, In cazul modificarii numelui strazii, trebuiesc schimbate actele casei (cadastru, intabulare, actele de proprietate, etc) ? Multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Denumire strada schimbata breja breja Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)
Inscriere/actualizare imobil in rol dever dever Buna ziua, Vreau sa pun ipoteca pe apartamentul parintilor dintr-un oras din provincie. Toate si bune: cadastru, intabulare, pv receptie pe adresa ... (vezi toată discuția)