avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ANULARE CONCURS PROMOVARE GRAD
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ANULARE CONCURS PROMOVARE GRAD

Buna ziua.
Poate fi anulat concursul de promovare pe motiv ca nu au fost publicate normele metodologice de evaluare a performantelor,atat timp cat a fost aprobata Legea 24/2019?Pe baza acestei legi poate fi facut raportul de evaluare a performantelor?
Comisia anuleaza concursul fara acordul celor de la ANFP?Sau comisia face adresa cu motivul anularii concursului catre ANFP?
Candidatul trebuie sa primeasca scris motivul anularii ?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
sorina_elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: sorina_elena , utilizator 02:09, 6 Martie 2019
Legea 24/2019 nu reglementeaza elaborarea de Norme metodologice....
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns.Pe mine ma intereseaza aspectele cu privire la anularea concursului de promovare. O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare grad superior raduineam raduineam Am promovat in functia de inspector de specialitate gradul II la data de 01.07.2007 si am efectuat activitate neintrerupta in functie pana la data de 27 ... (vezi toată discuția)
Rezultat final concurs functionari publici ContSters435031 ContSters435031 Buna ziua! Am sustinut primul meu examen in cadrul unei institutii publice..In urma sustinerii probei scrise am fost singura admisa, restul candidatilor fiind ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post Haimi Haimi Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)