avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îmi trebuie procura notariala pentru a o reprezenta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îmi trebuie procura notariala pentru a o reprezenta pe mama la furnizorul de gaze?

Buna ziua,
Furnizorul nostru de gaze a fost cumpărat vara trecută de către o companie mai mare. Aceștia au trimis reprezentanți la toți beneficiarii cerându-le sa semneze contracte noi, prin care, printre altele, se specifica ca prețul de furnizare va fi reglementat de piața liberă si nu de ANRE. Titularul contractului este mama dar aceasta era in spital atunci si am semnat eu contractul. Menționez ca domnul care a venit a insistat ca trebuie semnat atunci, pe loc, si ca nu imi poate lasă contractul sa îl citesc si sa revină ulterior după el. Mai mult, a spus ca dacă nu semnam noul contract riscam sa rămânem fără contract, deci fără gaze. Consecința acestui nou contract a fost o creștere semnificativă (aproape dublu) a prețului pe care îl plătim pentru gaze, fără nicio informare prealabila, motiv pentru care am cerut clarificări furnizorului (mama este bolnava si nu se poate deplasa). Acesta mi-a trimis un răspuns, in scris, prin care îmi cere împuternicire pentru a o reprezenta pe titulara contractului. Dacă vor imputernicire pentru a îmi oferi clarificările solicitate, atunci contractul semnat de mine ce valabilitate are? Aveți idee cum pot soluționa aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 2 Martie 2019
Contractul semnat de dvs nu are o anumita valabilitate, daca la data semnarii acestuia nu ati imputernicire din partea mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizare gaze geomar geomar Buna ziua, As dori o lamurire in privinta obligativitatii semnarii noului contract de furnizare a gazelor. Din cate stiu , prin 2009, s-a trecut de la ... (vezi toată discuția)
Contract de furnizare energie si gazbuna ziua, am incheiat anul acesta contracte de furnizare a energiei ... Vasileosvasi Vasileosvasi Buna ziua, Am incheiat anul acesta contracte de furnizare a energiei electrice si gaz cu pret fix pe o perioada de 12 luni. Furnizorul mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Solicitare punct de vedere dogarisimo dogarisimo Am avut un contract de inchiriere cu o societate comerciala. I-am permis sa isi treaca toate utilitatile pe numele societatii, iar dupa o perioada contractul a ... (vezi toată discuția)