Fiul meu vrea să cumpere un apartament, dar actualii proprietari cer drept de abitație 3-4 luni. Ce clauze se pot pune în contract astfel încât să nu aibă probleme ulterioare?
fiul meu vrea sa cumpere un apartament si actualii proprieteri cer habitatie 3-4 luni. cum poate fi rezolvata problema si ce clause se pot pune in contract astfel incat fiul meu sa nu aiba probleme si sa nu piarda banii.
Buna ziua,
Se va inscrie in contractul de vanzare cumparare aceasta clauza si dreptul de a-i evacua dupa acel interval indiferent de vreme si fara alte interventii ale instantelor.
De obicei stiu notarii formularile corecte dar poate sa solicite si ajutorul unui avocat care sa-l insoteasca si sa insereze in contract un pact comisoriu de gradul IV.
Nu este vorba de pact comisoriu, proprietatea nu e conditionata de nimic. E vorba doar de eliberarea imobilului, se mentioneaza termenul respectiv si atat.
Sa nu treaca nici un drept de abitatie.
amicoadriano
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Numaidecat sa opriti o suma drept garantie, sa nu patiti ca noi! Vechii proprietari nu au mai achitat utilitatile pe perioada habitatiei, ba chiar mai mult de atat au plecat pana si cu oglinda din baie. Retineti o suma de bani din pretul apartamentului pe care o platiti la predarea efectiva.