avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal

Buna ziua, într-un caz penal finalizat dupa apel cu o pedeapsa cu executare de 1 an si 4 luni pentru trafic de droguri. Acuzatul era la prima abatere, cazier curat, doar cateva luni de ...greseala. Se mai poate face ceva sa iasa mai devreme? Cu buna purtare va iesi dupa 10 luni. Exista vreo posibilitate de un alt apel sau eliberare conditionata, munca in fol. Comunitatii sau arest la domiciliu? Este vreo portiță sa poata iesi de acolo? Ieri a fost data sentinta finala si a fost trimis la penitenciarul Rahova.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:15, 2 Martie 2019
Daca nu exista nici un motiv pt cai extraordinare de atac, alta varianta nu exista decat executarea efectiva. Se deduce perioada retinerii si arestului preventiv si la domiciliu.
Dar este eligibil pt liberare conditionata in 8 luni,
Sa iasa la munca, sa participe la activitati, sa incerce sa nu aiba rapoarte.
Doar pe liberare condiționată se poate si va munci în penitenciar.
Nu mai are ce sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal-trafic de droguri de mare risc ioana2010maria ioana2010maria In anul 2010 un prieten a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru trafic de droguri de risc. Apoi in anul 2011 a fost arestat pentru acuzatia de trafic ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata.va rog am nevoie de o lamurire. multumesc dalin23 dalin23 Buna ziua. Logodnicul meu are de ispasit o pedeapsa de 3 ani pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri. As dori sa stiu, daca este posibil, dupa cat ... (vezi toată discuția)
Reducere pedeapsa( cod penal) DoruD DoruD Fiul meu este incarcerat la Rahova. Deocamdata in spitalul Penitenciarului, fiind dependent de heroina. Faptele pt care a fost judecat au fost in ordine ... (vezi toată discuția)