Bloc Expert a scris:
Intreb si eu: respingerea unei actiuni pe motiv ca a ramas fara obiect pentru ca restantierul si-a achitat debitul pe parcursul procesului este acelasi lucru cu pierderea procesului ?
Ce s-ar intampla daca nu unul, ci mai multi proprietari dintr-un imobil, ar lasa sa se stranga niste datorii , ar fi dati in judecata dar pe parcursul proceselor ar achita debitele si actiunile ar ramane fara obiect?
Ce vina au proprietarii corecti, buni platnici la faza asta de ar trebui ei sa plateasca pentru arogantele unora?
Și ce vină avem noi, cei care am fost dați în judecată ilegal și abuziv de către niște șefi ilegal aleși ai Asociației de Proprietari, Instanțele găsind la final, după recalcularea Expertizei Contabile în urma unui Recurs la Curtea de Apel, după mulți ani de procese, că
datoria era a Asociației de Proprietari, nu a noastră ?
Ce ziceți, n-ar trebui să se ceară daune materiale și morale pentru acest abuz de drept și pentru această faptă penală de Înșelăciune ?
Eu postez aici pentru a sfătui proprietarii să nu accepte orice sume de pe listele de plată și să le conteste, dacă știu că ele au fost impuse ilegal, fără a avea la bază hotărâri ale Adunărilor Generale anuale legal convocate !
Șefii Asociațiilor de Proprietari impun adeseori pe listele de plată sume abuzive și ilegale și dacă proprietarii fac Contestații, aceștia nici nu se obosesc să răspundă, conform art. 28 și 29 din Legea nr. 196/2018 ! Și uite cum rămâi cu paguba și aceasta se amplifică lunar și anual ...