avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Politist local in Civil, poate da amenzi?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Politist local in Civil, poate da amenzi?

Un politist local poate da amenzi, in timp ce este imbracat in Civil? In ce conditii pot anula amenda?
Tin sa mentionez ca procesul verbal a fost semnat de mine si nu este trecut nici un martor in procesul verbal.
In schimb am martor ce a aparut in momentul redactarii procesului verbal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
liferi, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate aplica amenda un politist in civil? DCristianC DCristianC Este posibil ca un politist civil sa-ti dea o amenda in lipsa ta dupa ce te-a legitimat? :-/ (vezi toată discuția)
Probleme cu politistii comunitari - contestare de amenda CristinaSuciu CristinaSuciu Buna Ziua! Astazi de dimineata am luat amenda pt ca am fumat in statia de tramvai si politistului i s-a parut ca am aruncat mucul de la tigara pe jos. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Circulatia in parcarile rezidentiale sector 4 dan87 dan87 buna ziua am fost amendat de curand de politia rutiera pentru ca am circulat pe trotuar pe o distanta de 100m cu suma de 3000 ron.(oug 43/1997)Tin sa mentionez ... (vezi toată discuția)