buna ziua am fost amendat de curand de politia rutiera pentru ca am circulat pe trotuar pe o distanta de 100m cu suma de 3000 ron.(oug 43/1997)Tin sa mentionez ca pe acel trotuar era amenajata o parcare si ca am fost oprit la iesirea din respectiva parcare si amendat dupa cum am mentionat mai sus.As dori sa contest procesul verbal si sa anulez amenda...in acest sens am depus la judecatorie actele necesare si mi s a transmis ulterior prin posta sa depun dovezile fiecarui capat de acuzare pe care l am formulat.mentionez ca am precizat in cererea de anulare a amenzii ca locul contraventiei este de fapt o parcare si nici la intrare si nici la iesire si nici in interiorul ei nu se asfla nici un fel de indicator care sa interzica accesul,oprirea,stationare sau circulatia in interiorul parcarii,de altfel am pus si cateva poze cu locul respectiv am adaugat si faptul ca politistul a scris singur nu am mentiuni pe procesul verbal...doresc sa ma ajutati daca se poate cu niste sugestii legate de un articol de lege sau hotarare de consiliu local sau de guvern care sa reglementeze circulatia in parcare sau ceva de genu.Momentan voi mai solicita si citarea martorului ca am vazut ca era o semnatura acolo desi nu era nici un martor si proba video a faptului ca am circulat 100m in parcare sau pe trotuar cum zic ei...va multumesc frumos si astept sugestiile dvs.
Amenda parcare
laura-jurist
buna ziua
am primit o amendapt ca am parcat pe un trotuar, la coltul unei strazi, si cica am blocat accesul pietonilor pe trotuar. bmentionez ca in zona nu ... (vezi toată discuția)