avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrarea in munca a pensionarilor de invaliditate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrarea in munca a pensionarilor de invaliditate care si-au redobandit capacitatea de munca

Va supun atentiei problema ce se investe in momentul cand o persoana beneficiara a pensiei de invaliditate se constata in urma revizuirii medicale periodice ca si-a redobandit capacitatea de munca. Va fi reincadrata pe vechiul post cu fara concurs?
Cel mai recent răspuns: paulvm , utilizator 20:30, 3 Mai 2006
dupa parerea mea nici nu poate fi vorba de o reincadrare in munca,cu atat mai putin pe acelsai post avut anterior.Nu exista nici unde stipulata obligatia angajatorului de a-l reangaja pe fostul pensionar de boala,nefiind vorba de o intrerupere a contractului de munca sau de vreo culpa a angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare anticipata calcea calcea Fratele meu este nascut in 16.10.1953. Are stagiul de cotizare de 35 de ani+ 2 ani pensie de boala, pentru ca a suferit o interventie chirurgicala la nivelul ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate temporara popescu_marian2001 popescu_marian2001 Sotia mea s-a pensionat in august 2010 (pensie de invaliditate).Dupa un an trebuie sa revina la comisia de expertiza medicala.Odata cu pensionarea a ... (vezi toată discuția)
Bună seara. ma pot pensiona pe caz de boala dacă nu mai lucrez ... AncaMaria110000 AncaMaria110000 Bună seara. Ma pot pensiona pe caz de boala dacă nu mai lucrez și am doar calitate de coasigurat? (vezi toată discuția)