avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia după CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia după CCC

Buna seara pe ce data trebuie să mă duc să închid contractul de munca dacă pe 6martie 2019 fiica mea împlinește 2 ani pe data de 5 sau 7 martie .Cu siguranță îmi va accepta demisia fara preaviz deoarece am avut probleme și înainte .Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 4 Martie 2019
Pe data de 7 martie ar urma sa incepeti munca.... prin urmare, o puteti depune si in ziua respectiva.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!sunt in concediu creștere copil din luna martie 2019, ... Onofrei Roxana Onofrei Roxana Bună ziua!sunt in concediu creștere copil din luna martie 2019, copil născut pe 07.01.2019, ar trebui să mă întorc la muncă când copilul împlinește 2 ... (vezi toată discuția)
Întrerupere contract de munca după concediu crestere copil fara preaviz Daiana 27 Daiana 27 Buna seara.in februarie fetita împlinește 2 ani .din motive personale nu ma pot întoarce la munca iar fosti angajatori spun ca nu pot pur si simplu sa imi ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? Aliz21 Aliz21 Bună ziua... Câteva zile în urma am aflat ca sunt însărcinată. Azi șeful mi-a cerut sa demisionez fără să știe situația mea. Sunt angajata din ... (vezi toată discuția)