avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare CIC

Buna seara,ma intereseaza pentru a beneficia de CIC ce acte trebuie sa am? Mentionez ca firma la care am lucrat 2 ani a intrat in insolventa, apoi am intrat 6 luni in somaj,iar la sfarsitul somajului am aflat ca sunt insarcinata,iar in noiembrie o sa nasc. E suficient sa aduc o dovada de la somaj,sau mai trebuie sa apelez la fosta firma pentru adeverinta? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului bogdaner bogdaner sotia urmeaza sa nasca in luna ianuarie 2011.eu am lucrat pana in aprilie 2010 timp de 3 ani si cateva luni dupa care am intrat in somaj.la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Contract de munca incheiat in cic 2 ani timel timel Sunt in cic 2 ani, ar trebui sa revin la servici in iulie 2014 dar am primit o notificare ca mi se incheie contractul de munca la data revenirii din cic, ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Slavi88mario Slavi88mario Buna,am un copil de 1 an si 9 luni,pe 1 martie ar trebuii sa ma intorc la locul de munca.Intrebarea mea este...daca sunt insarcinata in momentul in care ar ... (vezi toată discuția)