avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... numar de persoane trecute la cotele de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

numar de persoane trecute la cotele de intretinere

As dori sa aflu si eu raspunsul la intrebarea ''cat timp poate sta cineva la mine fara sa fie nevoie sa-l bag la intretinere din cadru asociatiei de locatari in care locuiesc????''Am o problema cu vecinii si actualul meu iubit,care desi e plecat cel putin 2-3 saptamani pe luna in delagatii mi l-au pus la plata intretinerii.Chiar in seara asta am avut o altercatie cu presedinta blocului in sensul asta.I-am cerut sa-mi demonstreze ca el sta,locuieste permanent aici cu mine.Binenteles ca n-a avut cum sa-mi demonstreze si-a inceput sa tipe...neavand cu cine sa stau de vb si nestiind legea in vigoare m-am decis sa va scriu.Nu stiu dak am incadrat bine textul dar daca e cineva cara ma poate indruma in sensul asta i-as fi recunoscatoare...va multumesc
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 22:06, 19 Noiembrie 2009
Norma in vigoare prevede ,ca se impun la plata cotelor de intretinere persoanele care locuiesc mai mult de 15 zile consecutiv,termenul putand fi hotarat si de catre adunarea generala a proprietarilor.
Elementul constatat si de catre dvs respectiv dovada prezentei persoanei care nu are domiciliul legal in acel imobil,este un element care de regula,da loc la dispute neprincipiale
@emilia de cerere de scoatere/introducere la plata cotele de intretinere ati auzit ? ,ati inaintat asa ceva catre administratie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei ameninta cu politia ca o da afara din casa pe iubita mea.. daniel9393 daniel9393 Sa va explic situatia: Parintii mei sunt divortati. Ai mei nu sunt de acord cu relatia mea. Mama mea nu mai sta cu mine si cu tatal meu in casa de la divort, ... (vezi toată discuția)
Administratorul mi-a mai adaugat o persoana la intretinere fortat. are voie? ana-cristina ana-cristina Am avut recent o altercatie cu niste vecini care se pare ca sunt prieteni cu presedinta asociatiei de locatari. Neavand cum altfel sa se razbune, vecinii in ... (vezi toată discuția)
Cine hotaraste cate persoane se trec la intretinere intr-un apartament? mariamadalina mariamadalina As dori sa stiu si eu daca exista un temei legal in baza caruia se stabileste cate persoane trebuie sa fie trecute la intretinere intr-un anumit ... (vezi toată discuția)