As dori sa aflu si eu raspunsul la intrebarea ''cat timp poate sta cineva la mine fara sa fie nevoie sa-l bag la intretinere din cadru asociatiei de locatari in care locuiesc????''Am o problema cu vecinii si actualul meu iubit,care desi e plecat cel putin 2-3 saptamani pe luna in delagatii mi l-au pus la plata intretinerii.Chiar in seara asta am avut o altercatie cu presedinta blocului in sensul asta.I-am cerut sa-mi demonstreze ca el sta,locuieste permanent aici cu mine.Binenteles ca n-a avut cum sa-mi demonstreze si-a inceput sa tipe...neavand cu cine sa stau de vb si nestiind legea in vigoare m-am decis sa va scriu.Nu stiu dak am incadrat bine textul dar daca e cineva cara ma poate indruma in sensul asta i-as fi recunoscatoare...va multumesc
Norma in vigoare prevede ,ca se impun la plata cotelor de intretinere persoanele care locuiesc mai mult de 15 zile consecutiv,termenul putand fi hotarat si de catre adunarea generala a proprietarilor.
Elementul constatat si de catre dvs respectiv dovada prezentei persoanei care nu are domiciliul legal in acel imobil,este un element care de regula,da loc la dispute neprincipiale