avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate!
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate!

Buna ziua, tuturor!
Numele meu este Roxana Stirbu, am 23 de ani si sunt din Piatra Neamt. Sunt consultant financiar la o companie multinationala si totodata si studenta la Facultatea de Stiinte Economice din Bacau. Am gasit de curand acest site si ma bucur sa fac parte din comunitatea adunata pe acest site.
Cel mai recent răspuns: Educatie financiara aplicata , Consultant asigurari 18:30, 4 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ne bucurăm că v-ați alăturat utilizatorilor acestui site!

O primăvară edenică, cu stimă!
Multumesc deosebit, asemenea va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii director economic Doina B Doina B Buna ziua! Mi s-a oferit functia de director economic in cadrul unei companii; problema este ca am absolvit alta facultate, iar acum sunt studenta la ... (vezi toată discuția)
Magistratura sau multinationala? ce sfat imi dati? 10x BogdanLupu BogdanLupu #-o#-o hey there, din experienta dvs ce sfat imi dati?! imi place mult dreptul penal si procesual penal, doresc sa imi dau licenta in acest domeniu, consider ... (vezi toată discuția)
O parere, sper eu, cat mai lipsita de subiectivism Radu Gabrian Radu Gabrian Dupa mai mult de un an de cand ma aflu pe acest forum,de care am devenit dependent,incerc cu modestie si respect pentru toti,sa imi formulez o parere despre ce ... (vezi toată discuția)