Buna ziua,
Detin un spatiu de aprox. 100mp (curte amenajata pentru spalatorie auto) + o camera 12mp (pentru biroul spalatoriei auto).
As vrea sa stiu ce autorizatii ca si proprietar sunt necesare pentru spalatorie auto.
As vrea sa procedez in felul urmator: eu ca si proprietat sa detin spatiul sa fac rost de autorizatiile de care am nevoie (autorizatie de mediu sau de care este nevoie) si atunci sa ofer spatiul in chirie pentru o firma care sa-si desfasoare activitatea de spalatorie auto (ce autorizatii ar avea nevoie respectiva firma fie ea SRL/ PFA / I.I. ).
Aceasta autorizatie o solicit eu ca si proprietar al spatiului sau de chestia asta trebuie sa se ocupe firma la care inchiriez spatiul ?
Pe langa aceasta autorizatie, mai este nevoie de alte acorduri/documente pentru spalatoria auto ? (stiu ca trebuie un contract cu o firma care vine si colecteaza apa poluata, exact de ce mai este nevoie? daca imi puteti spune va rog frumos)
Multumesc anticipat!
Spalatorie auto
issa
Aveti idee ce autorizatii sunt necesare pentru a deschide o spalatorie auto?
Am intrebat pe majoritatea colegilor, nimeni nu s-a ocupat si as dori ceva ... (vezi toată discuția)