avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie spalatorie auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie spalatorie auto

Buna ziua,
Detin un spatiu de aprox. 100mp (curte amenajata pentru spalatorie auto) + o camera 12mp (pentru biroul spalatoriei auto).
As vrea sa stiu ce autorizatii ca si proprietar sunt necesare pentru spalatorie auto.
As vrea sa procedez in felul urmator: eu ca si proprietat sa detin spatiul sa fac rost de autorizatiile de care am nevoie (autorizatie de mediu sau de care este nevoie) si atunci sa ofer spatiul in chirie pentru o firma care sa-si desfasoare activitatea de spalatorie auto (ce autorizatii ar avea nevoie respectiva firma fie ea SRL/ PFA / I.I. ).
Cel mai recent răspuns: razviko , utilizator 13:37, 5 Martie 2019
Deschiderea unei spalatorii auto necesita autorizatie de mediu.

Detalii
[ link extern ]
Aceasta autorizatie o solicit eu ca si proprietar al spatiului sau de chestia asta trebuie sa se ocupe firma la care inchiriez spatiul ?
Pe langa aceasta autorizatie, mai este nevoie de alte acorduri/documente pentru spalatoria auto ? (stiu ca trebuie un contract cu o firma care vine si colecteaza apa poluata, exact de ce mai este nevoie? daca imi puteti spune va rog frumos)
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii spalatorie auto livia.mazare livia.mazare buna ziua.imi poate spune si mie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru o spalatorie auto?si cam cat costa toate?:D (vezi toată discuția)
Spalatorie auto issa issa Aveti idee ce autorizatii sunt necesare pentru a deschide o spalatorie auto? Am intrebat pe majoritatea colegilor, nimeni nu s-a ocupat si as dori ceva ... (vezi toată discuția)
Spalatorie self-wash Mihai Ciprian Mihai Ciprian Bună ziua Vreau să imi fac o spălatorie self-wash, si aș avea nevoie de niște informațio dacă mă poate ajuta vineva. Aveți idee de ce ... (vezi toată discuția)