avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere carte funciara

Buna seara!
V as ruga mult sa ma consiliati intr o actiune de radiere a unei carti funciare. Despre ce este vorba: sunt proprietara unei suprafete de 864 mp granituita in cadrul unei actiuni in instanta, conform unui raport de expertiza (hotararea avand anexa acest raport de expertiza au devenit definitiva si irevocabila.) Am incercat prin mai multe executari silite sa pot face gardul despartitor pe linia stabilita de instanta dar nu am reusit intrucat, vecinii mei s-au opus in mod vehement chiar si in prezenta organelor de ordine, Am reusit sa mi fac un gard despartitor si sa intabulez imobilul iar din masuratorile cadastrale a reiesit ca mai aveam 709 mp in loc de 864. De curand am vrut sa mi revendic suprafata de 155 mp de la vecini insa am constatat ca ei aveau deja carte funciara pe o suprafata mai mare decat cea indicata in titlul lor de proprietate,, iar documentele cu aceasta noua suprafata (care includea si partea dein proprietatea mea) le a fost eliberata de APL. cE MAI POT FACE??? CUI MA POTA ADRESA/

Alte discuții în legătură

Anulare carte funciara gabriela63 gabriela63 In urma unei actiuni in revendicare, in 2006 am devenit proprietara unui teren in suprafata de 864 mp in baza unei hotarari judecatoresti , definitive si ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! In cazul in care intre proprietatea mea si proprietatea altei persoanei se afla o suprafata de teren ce nu ne apartine niciuna unuia dintre noi, in ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru stabilirea limitelor de proprietate darryan darryan Parintii mei detin un teren pe care se afla o constructie in Bucuresti in suprafata de 709 mp (conform actelor de vanzare/cumparare) cumparat in anul ... (vezi toată discuția)