avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda construcție ilegală?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda construcție ilegală?

Buna ziua .Avem o construcție ilegală pe care o dorim sa o legalizam.In anul 2015 am pus acoperișul .Exista posibilitatea de a intra in legalitate fără a fi amendați? Care sunt amenzile in acest caz.Este vb.de o construcție de 70 mp.Stiu de legea 51/1991 ART.31 ,se poate aplica in acest caz?

Alte discuții în legătură

Amenda construcție ilegală ? denyy10 denyy10 Buna ziua .Avem o construcție ilegală pe care o dorim sa o legalizam.In anul 2015 am pus acoperișul .Exista posibilitatea de a intra in legalitate fără a ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru constructia acoperisului fara autorizatie. andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna seara! In urma cu 5 ani am cumparat un apartament la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje unde locatari au construit acoperis tip sarpanta fara autorizatie. ... (vezi toată discuția)
Autoritatea disciplinei in constructii bibilistul bibilistul Buna ziua, Corectarea titilului \\"Autoritatea Disciplinei in Constructii\\". Am doua intrebari referitoarea la o problema imobiliara: 1. Care sunt ... (vezi toată discuția)