avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere international
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere international

Buna seara, mi sa oprit permisul de conducere pentru ca nu am anuntat in 24h ca mi-am zgiriat masina in timp ce o parcam in parcarea subterana unde locuiesc. Am facut contestatie la judecatorie si mi-am luat permisul. Intrebarea este daca pe perioada pina la proces pot schimba permisul de USA in cel Romanesc fara nici o problema? Exista o interzicere pe aceasta perioada ca nu as putea sa il schimb?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 00:57, 5 Martie 2019
Se poate schimba.
Pe perioada procesului sanctiune se suspenda.
Daca pierzi contestatia predai ce permis ai atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere dupa 5 ani .... lucianminea lucianminea Buna ziua ! Am cautat, in prelabil, un raspuns la situatia in care ma gasesc, dar nu am putut lega nici unul dintre subiectele de pe acest forum de problema ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal neacordare prioritate de trecere Gargamel123 Gargamel123 Buna seara in februarie 2009 am traversat o intersectie cu sens giratoriu din partea stanga venind la o distanta destul de mare o alta masina, iar eu prin ... (vezi toată discuția)