avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trebuie procura?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trebuie procura?

Am un copil dintr-o casnicie care s-a terminat cu un divort iar copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere, tatal avand dreptul sa il vada sau sa il ia in 2 duminici din luna si mai are voie sa il ia ori de Paste ori de Craciun. Intrebarea mea este: Ca sa plec intr-un concediu cu copilul in alta tara am nevoie de procura de la tatal copilului ca sa il pot scoate din tara?
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Geo-Kla, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:12, 5 Martie 2019
Daca aveti autoritate exclusiva, nu aveti nevoie de procura de la tata. Daca nu aveti, atunci va trebuie procura. Cititi sentinta judecatoresca si va lamuriti.
Depinde ce scrie in hotărâre.
În ce an s-a finalizat procesul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte am nevoie pt a pleca din tara cu copilul? urgent!!! CristinaAndreescu CristinaAndreescu Doresc sa plec din tara in perioada vacantei de Paste cu copilul . Ce acte am nevoie , mentionand ca sunt divortata si copilul are 14 ani ? (vezi toată discuția)
Cum as putea sa-mi iau copilul cu mine in strainatate? paula21 paula21 buna ziua ma numesc paula,am divortat de 3 ani copilul mie incredintat mie ,tatal lui si-a certu in intata drepturi de vizita pe care nu-si respecta,nici ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort definitiva si irevocabila *** *** am avut ultima sentinta la divort in 5 noiembrie judecatoarea a zis ca sa terminat=D>dar acum astept sentinta acasa ,a fost divort de intelegere ,avem un ... (vezi toată discuția)