avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... BCR,Banca pentru locuinte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

BCR,Banca pentru locuinte

Buna ziua,
In luna Iunie 2019 se vor implini 5 ani de cand am incheiat un contract pe 5 ani cu BCR Banca pentru locuinte.Precizez ca am platit anticipat pe trei luni,asadar, in aceasta luna platesc ultima rata. Prima de stat nu mi-a fost virata decat in primul an. Ce este de facut? Ce ma sfatuiti sa fac pentru a beneficia de prima de la stat? E necesar sa justific investitiile facute si daca da,in ce perioada ar trebui sa fie justificarea investirii in casa?
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
tlefter, utilizator
Cel mai recent răspuns: tlefter , utilizator 13:41, 8 Martie 2019
nu aveti nimic de facut, decat sa asteptati. BCR e in proces cu Curtea de Conturi pe tema asta. De 4 ani. Daca banca nu v-a spus, e in cel mai bun caz dezinteres total
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
adriandimitriu, utilizator

Procesul s-a terminat, BCR a castigat nu inteleg de ce nu este virata prima anuala ?
eu am vazut ca sunt mai multe procese pe rol la ICCJ, intre aceleasi 2 parti. unele inca in curs. n-as putea sa spun precis care (excede cunostintele mele).
oricum, alocarea primei de la stat, nu face parte din contractul Dvs cu BCR.
Stimate domn, eu nu am studii juridice,insa, inteleg ca dumneavoastra nu cunoasteti aceasta speta ,dar, va dati cu parerea,asadar, abtineti-va

Adrian Dimitriu a scris:

eu am vazut ca sunt mai multe procese pe rol la ICCJ, intre aceleasi 2 parti. unele inca in curs. n-as putea sa spun precis care (excede cunostintele mele).
oricum, alocarea primei de la stat, nu face parte din contractul Dvs cu BCR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca pentru locuinte laurentiuu laurentiuu In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)
In anul 2012 an incheiat cu bcr un contract de economisire-creditare ... bulzanv bulzanv In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)