avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... avansuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

avansuri

in cazul in care ea este cea care imi face mie avansuri pentru a intretine acte sexuale cu ea , fara ca eu sa-i fac promisiuni , sau sai ofer bani sau altceva la schimb , si nici sa nu fie vorba ca aiba o viata de familie mai dura .atunci mai pot fi acuzat de ceva chiar daca ea are 15 ani si eu 34 ani ?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 05:28, 20 Noiembrie 2009
Sa fim seriosi. Cine ar crede asa ceva? Stiti ca la varsta de 15 ani o persoana nu are discernamantul necesar pentru a putea evalua consecintele actiunilor sale.
Daca ea v-ar face avansuri? ea este o fetita care , probabil isi doreste sa isi aroge o anume libertate si , asa cum se intampla in zilele noastre , sa ,,creasca mai repede" , sa devina femeie. S-ar putea ca ea, copiind comportamentul unei persoane adulte, sa va priveasca intr-un anume fel, sau sa va zambeasca provocator, insa, dvs. , la varsta pe care o aveti , oare puteti sa va imaginati altceva?
Eu v-as sfatui ca, daca inca nu ati facut nimic nelalocul lui, sa renuntati la aceasta idee, cel putin pentru o perioada . Daca insa s-a ajuns acolo, v-as sugera sa fiti foarte atent .Si nu neaparat ca ati avea vreo problema cu legea( desi probabil parintii ei s-ar supara rau daca ar sti) , insa si pentru ca ea s-ar putea sa se fi atasat emotional de dvs. , iar daca intr-o zi va veti razgandi in privinta relatiei, s-ar putea ca ea sa nu inteleaga si cine stie la ce gesturi sa recuraga. Cred ca realizati faptul ca v-ati complicat , alegand sa aveti orelatie cu o pustoaica. Daca insa veti stii sa gestionati situatia, este posibil sa nu aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale intre adolescenti in varsta de 15 ani - infractiune? Andrei1233 Andrei1233 La varsta de 15 ani o fata si un baiat daca intretin relatii sexuale e legal?:kissing: (vezi toată discuția)
Concubinaj minor + major si consecinte cartwo cartwo Buna ziua! va cer sfatul într-o problema delicata: ea minora 15 ani / el major. Părintii ei nu sunt de acord cu relația. Ea fuge de acasă și sta ... (vezi toată discuția)
Coruptie sexuala sau o simpla iubire? tudorsad tudorsad Buna ziua, am si eu o mare problema cu care ma confrunt si nu stiu ce sa mai cred. Nu de demult m-am indragostit de un baiat care are varsta de 15 ani si mama ... (vezi toată discuția)