avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... avansuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

avansuri

in cazul in care ea este cea care imi face mie avansuri pentru a intretine acte sexuale cu ea , fara ca eu sa-i fac promisiuni , sau sai ofer bani sau altceva la schimb , si nici sa nu fie vorba ca aiba o viata de familie mai dura .atunci mai pot fi acuzat de ceva chiar daca ea are 15 ani si eu 34 ani ?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 05:28, 20 Noiembrie 2009
Sa fim seriosi. Cine ar crede asa ceva? Stiti ca la varsta de 15 ani o persoana nu are discernamantul necesar pentru a putea evalua consecintele actiunilor sale.
Daca ea v-ar face avansuri? ea este o fetita care , probabil isi doreste sa isi aroge o anume libertate si , asa cum se intampla in zilele noastre , sa ,,creasca mai repede" , sa devina femeie. S-ar putea ca ea, copiind comportamentul unei persoane adulte, sa va priveasca intr-un anume fel, sau sa va zambeasca provocator, insa, dvs. , la varsta pe care o aveti , oare puteti sa va imaginati altceva?
Eu v-as sfatui ca, daca inca nu ati facut nimic nelalocul lui, sa renuntati la aceasta idee, cel putin pentru o perioada . Daca insa s-a ajuns acolo, v-as sugera sa fiti foarte atent .Si nu neaparat ca ati avea vreo problema cu legea( desi probabil parintii ei s-ar supara rau daca ar sti) , insa si pentru ca ea s-ar putea sa se fi atasat emotional de dvs. , iar daca intr-o zi va veti razgandi in privinta relatiei, s-ar putea ca ea sa nu inteleaga si cine stie la ce gesturi sa recuraga. Cred ca realizati faptul ca v-ati complicat , alegand sa aveti orelatie cu o pustoaica. Daca insa veti stii sa gestionati situatia, este posibil sa nu aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, sper măcar aici sa fiu lămurita, am 15 ani împliniți ... Anonim.99 Anonim.99 Bună seara,sper măcar aici sa fiu lămurita, am 15 ani împliniți acum 10 luni m am pus într o relație cu un băiat de 23 de ani,mama fiind de acord ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre adolescenti in varsta de 15 ani - infractiune? Andrei1233 Andrei1233 La varsta de 15 ani o fata si un baiat daca intretin relatii sexuale e legal?:kissing: (vezi toată discuția)
Concubinaj minor + major si consecinte cartwo cartwo Buna ziua! va cer sfatul într-o problema delicata: ea minora 15 ani / el major. Părintii ei nu sunt de acord cu relația. Ea fuge de acasă și sta ... (vezi toată discuția)