avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este corect să plătim pentru două persoane la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este corect să plătim pentru două persoane la întreținere dacă eu am fost plecat din țară și am revenit în data de 17 a lunii?

buna ziua,
doresc sa stiu va rog daca este corect sa fiu trecut 2 persoane la intretinere daca am fost plecat din tara si am revenit pe data de 17 seara ale lunii?? ce demersuri pot face si daca se incalca vreo lege din partea administratorului. multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 17:29, 8 Martie 2019

Ocav a scris:

buna ziua,
doresc sa stiu va rog daca este corect sa fiu trecut 2 persoane la intretinere daca am fost plecat din tara si am revenit pe data de 17 seara ale lunii?? ce demersuri pot face si daca se incalca vreo lege din partea administratorului. multumesc

Depinde [si] de hotararea AG cu privire la alin (5) art 82 L196/2018. Nexam hotarare => nexam scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere asociatie de proprietari Videodek Videodek stau la parter de bloc si folosesc pentru accesul in locuinta intrarea suplimentara construita direct din trotuar, prin extinderea ... (vezi toată discuția)
Comodatar da in judecata asociatia de proprietari? eaclaudiu eaclaudiu Buna ziua, locuiesc impreuna cu un amic (2 persoane)intr-un apartament pe baza unui contract de comodat( nu necesita legalizarea la notar acest tip de ... (vezi toată discuția)
Scutire de cote parti de la intretinere BebeVali BebeVali Am un serviciu cu deplasari permanente, acasa stau sambata si duminica. Nu stau mai mult de 15 zile intr-o luna. Pot fi scutit de la intretinere? (vezi toată discuția)