avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face ..în cazul??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face ..în cazul??

In timpul procesului de divorț ..am hotarat sa ne mai dăm o sansa ..si am renuntat la proces.dar nu a mers..după 3 saptamani..ne am despărțit..sotul meu s a comportat la fel ca inainte..umilințe.. jicniri..si vreau sa divortez..pe hotărâre scrie ca avem 30 de zile..timp în care..se poate face recurs..cum sa procedez..va rog..multumesc..
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:42, 5 Martie 2019
Cum ati renuntat la proces?
Daca s-a suspendat il repuneti pe rol.
Altfel introduceti o actiune noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea cererii de divort vio_georgescu vio_georgescu In urma 10 zile am inaintat cererea de divort in urma supararii provocate de sotul meu Sotul meu i-mi cere acum cand a aflat sa-i mai dau o sansa avand un ... (vezi toată discuția)
Divort adelina33ro adelina33ro Am bagat divort anul trecut si primul termen l-am avut in februarie, insa ne-am impacat......dar.... nu a mers, vreau sa redepun pe rol dosarul, cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj Laura. Baleanu Laura. Baleanu Buna Ziua! Am nevoie de un sfat juridic: anul trecut am divortat pe cale amiabila. Initial eu si sotul meu nu doream sa nedespartim insa, la un timp dupa ... (vezi toată discuția)