avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am cumparat un pamant inainte de casatorie, vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am cumparat un pamant inainte de casatorie, vreau sa il trec pe sotul meu pe contract

Buna ziua , eu am cumparat un pamant inainte de casatorie , acum vreau sa il trec pe sotul meu pe acel contract de vanzare cumparare , se poate ? , Mentionez ca am demarat procedura pentru a ridica o casa , autorizatia de constructie mi s- a acordat deja vreau ca in toate actele sa fie mentionat si sotul meu , se poate ??
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Anca , utilizator 04:10, 6 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate prin încheierea unei convenții matrimoniale, prin care să adoptați regimul comunității convenționale.
Adică din bun propriu, să îl transformați în comun.
Însă....Nu va recomand.
Multumesc de raspuns , pamantul a fost cumparat de amandoi practic am contribuit amandoi cu bani numai ca el nu a putut veni in Romania cand am cumparat acel pamant , e dreptul lui sa fie proprietar !

raluk0207 a scris:

Se poate prin încheierea unei convenții matrimoniale, prin care să adoptați regimul comunității convenționale.
Adică din bun propriu, să îl transformați în comun.
Însă....Nu va recomand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri comune fiind căsătoriți Sabie alyna Sabie alyna Bună ziua doresc sa fac o intrebare, Eu sunt căsătorită de 4 ani de zile si inainte de căsătorie primaria unde sa facut căsătoria nia cerut sa ... (vezi toată discuția)
Contract VioletaC VioletaC Buna ziua!Vreau sa va cer sfatul in urmatorea problema.Vreau sa ma casatoresc cu o persoana.Persoana respectiva are un apartament si o casa la tara.In schimbul ... (vezi toată discuția)
Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală ... majestik majestik Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală la care mi-a atras atenția și notarul,am lăsat acea casă în regimul matrimonial cu bunuri ... (vezi toată discuția)