avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comitet executiv indiferent si inactiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comitet executiv indiferent si inactiv

Cam asa se poate spune ca e atmosfera de la noi de la bloc. "Ma doare in basca" - adica pe nimeni nu intereseaza de nimica.
Nu vin la sedinte, nu comunica, nu-i intereseaza nimica decit daca ii atingi la bani. Atata stiu, atata fac. Sunt cam de 30 de ani media de virsta si ii doare in basca.
Comitet - lipsa, nu se intalnesc, nu iau decizii, nu respecta nici o lege, ii doare si pe ei in ... basca. Au tocmit o firma care nu face nimic la administrare, nu au intrebat pe nimeni daca suntem de acord cu acea firma. Aia tocmai fusesera concediati de la scara de alaturi.
Femeia de serviciu spala cu aceeasi apa murdara toate holurile celor 13 etaje, intr-o galeata mica. Are scris ce are de facut dar nu face. Nimeni nu controleaza pentru ca ii doare in ...
Eu am scris, am spus, am cerut... sunt singurul de aici care ia atitudine. Degeaba, se uita toti la mine ca la un nebun odata ce eu sunt singurul caruia nu-i e indiferent.
Am peste 40 de ani, poate de aceea sunt mai responsabil. Am fost presedinte de asociatie pina m-a insultat unul din astia si am demisionat. Munceam foarte mult pentru asociatie si munca, desigur, nu mi-era apreciata pentru ca oricum pe ei ii doare in basca.
Aveti idee ce e de facut in asemenea situatie?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 17:45, 23 Noiembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti idee ce e de facut in asemenea situatie?

pai daca ati fost presedinte,ati epuizat toate resursele legale ?

Au tocmit o firma care nu face nimic la administrare, nu au intrebat pe nimeni daca suntem de acord cu acea firma

a fost pe timpul domniei dumneavoastra ori dupa ?

incercati totusi sa convocati o AG,sau mai indurati cateva luni pana la urmatoarea AG(conform legii ea trebuie sa fie in primul trimestru al anului viitor),daca toti am depune armele,am ajunge la haos,sper ca totusi mai sunt si proprietari care isi asuma responsabilitati "in folosul comunitatii",bafta
Ce vreti sa spuneti cu formularea "domniei dumneavoastra"? Sunteti ironic?
Am fost destul de clar, nu am ce astepta, toti sunt indiferenti, au fost nenumarate AG si tot asa sunt oamenii.
Ce resurse legale vedeti dvs. la faptul ca oamenii nu se prezinta la sedinte?
In aceasta sectiune a asociatiilor e prea multa emotie si cocosisme.
Ce resurse legale vedeti dvs. la faptul ca oamenii nu se prezinta la sedinte?

dupa cum bine stiti si dupa cum spune legiuitorul ,citez:"La adunarea generală
reconvocată, dacă există dovada că toţi membrii asociaţiei de proprietari au fost convocaţi, hotărârile pot fi adoptate, indiferent de numărul membrilor prezenţi, prin votul majorităţii acestora. Dovezi ale convocării şi reconvocării constituie afişul de la avizier şi tabelul nominal convocator cu semnături."

deci se pot fi adoptate hotarari in interesul proprietarilor,nimeni nu spune ca este usor,alergatura,nervi intinsi la maxim,timp liber redus,dar cineva trebuie sa o faca,nu va exista nici o data o armanie in cadrul asociatiilor,trebuie sa fie si un gigi contra,dar poate ca si acest gigi contra are solutii de luat in calcul,nu trebuie neaparat ca acelor care nu sunt de acord cu mine sa-i si eliminam din discutii,intr-o asociatie discutiile constructive elimina conflictele,parerea mea
Domnule Sacalu, la AG se prezinta 2 persoane de obicei. Nu e absolut nici un conflict deci nu asta era necazul meu ci indiferenta si nerespectarea legilor.
Cei din comitet nu vin nici ei la sedinte. Mai e cazul sa detaliez? O voi face, daca spuneti ca nu s-a inteles.

Alte discuții în legătură

Anulare indemnizatie presedinte simonadrg simonadrg In 2008 presedintele unei asocoatii de proprietari si-a stabilit salariul de 400 de lei/luna la o sedinta la care au participat doar 10 persoane din totalul de ... (vezi toată discuția)
Participare fara drept la ag Dana Marin Dana Marin La multi ani tuturor! Bineinteles ca v-ati obisnuit cu ideea ca in asociatia noastra e o mare bataie de joc. Aseara in AG dl. presedinte care a facut multe ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala extraordinara: convocata, reconvocata dar nerecunoscuta de presedinte acameliac acameliac Avem o problema: Am convocat Adunarea Generala extraordinara in temeiul legii 230/2007 art. 23 lit. 4, prin tabel convocator semnat de 28 proprietari din 52 ... (vezi toată discuția)