avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expertiza judiciara gresita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expertiza judiciara gresita

Buna ziua. Avem un proces civil in care se discuta constructia unui gard intre doua proprietati. Noi am construit gardul pe cheltuiala noastra si pe terenul nostru. Proprietara celuilalt teren are drept de servitute pe terenul nostru. In acest sens am construit porti de acces odata cu gardul pentru a putea indeplini acest drept de trecere.
In schimb, in cadrul procesului a fost facuta o expertiza judiciara care sustine ca gardul este pe terenul vecin, ceea ce nu este adevarat. Astfel s-a dat sentința de a darma gardul.
Ce putem depune la apel pentru a fi reconsiderata sau refacuta aceasta expertiza?
Mentionez ca au fost depuse la dosar obiectiuni la aceasta expertiza dar nu au fost luate in considerare. Legea nu iti da dreptul sa ingradesti propietatea? Mentionez ca avem terenul intabulat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ClaudiaAlina93 , utilizator 08:29, 9 Martie 2019
Solicitaț readministrarea probei prin cererea de apel, poate apreciază instanța utilă readministrarea; foarte important este să aveți avocat deși, sincer, rar se schimbă soluția în apel!
Dar nu este legal sa-ti imprejmuiesti proprietatea? Avand in vedere ca nu este curte comuna ci fiecare are terenul intabulat? Este nevoie de autorizație pentru orice tip de gard? Noi avem stalpi din fier legati intre ei cu tabla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie tnik tnik Buna ziua tuturor. Situatie: propietate (casa la tara), cadastrata, intabulata, tot OK la litera legii.O latura a propietatti (curtii) care formeaza ... (vezi toată discuția)
Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)