avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Trebuie autorizație de construcție?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Trebuie autorizație de construcție?

Pentru un garaj construit din lemn,fără fundație,doar căpriori și OSB,de 24 mp,în curtea părinților mei,este nevoie de Ac? Dar in situația în care acesta este mobil,se poate deplasa "pe roti",?va multumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
danalexandru683, utilizator
Cel mai recent răspuns: danalexandru683 , utilizator 22:59, 8 Martie 2019
buna seara,
1. da
2. se deplaseaza pe roti in curtea parintilor? nu inteleg rostul
3. ca sa se deplaseze pe roti pe drumurile publice trebuie inmatriculat
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
adriandimitriu, utilizator
Mă refeream la situația în care această construcție în loc de piloni,pur și simplu sta pe roti,fiind pretabila la a o muta pe aria curții.tot este necesara o autorizație de construcție în cazul în care este un garaj mobil?Sper sa mă fi făcut înțeles.va mulțumesc în continuare pentru răspuns.
Vă întreb,deoarece am primit o amenda pentru acest garaj și din discuția avută cu domnii de la Poliția Locală am înțeles că dacă ar fi fost pe roti,ar fi fost un caz"la limita legii",și nu ar fi putut sancționa cu aceasta amendă.Sper să găsesc un răspuns pe acest forum,care sa mă edifice in această situație.Multumesc Adrian pentru atenția acordată.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
danalexandru683, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! exista vreo posibilitate de a face o cabana mica ... OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Bună ziua! Exista vreo posibilitate de a face o cabana mica de lemn, ceva mic,o camera practic, pe piloni, pe un teren intravilan, fără a avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizatie de constructie pentru un foisor? liviuconsulting liviuconsulting Trebuie sa precizez ca acesta este construit din structura de lemn cu sase piloni in pamant, fara fundatie, cu acoperis panouri osb cu sindrila si fara ... (vezi toată discuția)