avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gard stramb
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gard stramb

Buna ziua !
Am o problema referitoare la vecinul meu
S-a apucat sa construiasca prin curte si aduce piatra, asezand-o pe gard !
Mentionez ca gardul este facut de mine (din tabla)
Problema este ca aduce piatra, ciment si rezeama materiale de gardul meu
A venit cu o basculanta de 16 tone, aceasta fiind foarte grea, a strambat structura gardului, este aplecat catre mine
Ce sa fac in cazul acesta ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Danyer , utilizator 11:12, 21 Iunie 2019
Primul pas, o somatie catre vecin sa ridice piatra si apoi sa indrepte gardul. Probabil ca dansul n-o sa miste un pai. Apoi, introduceti o actiune in instanta (desi, cu vecinii nu este bine sa te certi).
In spatele meu sunt niste rromi, iar in fata casei am niste vecini..... mai bine nu-i mai aveam , am facut gard cu structura de beton, si sus plase + policaronat negru mat, ei au in curte iarba iar atunci cand cosesc cu cositoarea toate pietrele sar pe geamuri , iar policarbonata a gaurit-o toata........ totodata mentionez ca si-a mai ridicat un nivel la casa, la mine in curte fiind umbra continuu, iarna nu bate deloc soarele in geamuri, iar vara cateva ore ....
Probabil ca singura modalitate ramane instanta, eu nedorind acest lucru dar ma obliga , am chemat si reprezentantii de la primarie... degeaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Policarbonat gaurit Danyer Danyer Buna ziua, am si eu o problema cu vecinul din fata mea . Am facut gard cu structura de beton inalta aprox 50 cm deoarece isi inaltase terenul iar toata apa , ... (vezi toată discuția)
Nelamurire gard intre proprietati MITULINA MITULINA Mi s-a spus de la primarie ca pot inalta un gard (din plase sarma sustinute de tevi) existent intre proprietati, numai cu autorizatie. Ca sa fac autorizatie ... (vezi toată discuția)
Pot deschide in mod batant geamul mat spre vecin pentru spalare daca e distantat la < 1,90 m zengy4u zengy4u Buna ziua, ma puteti ajuta / sfatui va rog in legatura cu, ce se poate face pentru a avea dreptul de a-mi deschide geamul dinspre vecin, aflat la o distanta de ... (vezi toată discuția)