avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Policarbonat gaurit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Policarbonat gaurit

Buna ziua, am si eu o problema cu vecinul din fata mea . Am facut gard cu structura de beton inalta aprox 50 cm deoarece isi inaltase terenul iar toata apa , atunci cand ploua venea la mine in curte
Sus, am pus plase+policarbinat negru mat . Aici intervine si problema deoarece ei au iarba in curte, iar atunci cand cosesc cu cositoarea toate pietrele sar in geamurile de la casa mea, pe masini , nu mai vorbesc de policarbonat, l-au gaurit .
Le-am explicat cu frumosul sa tina cositoarea mai sus sa nu atinga pietrele....degeaba..
Nu este normal ca, dupa ce tot eu fac gardul, acum sa-mi gaureasca policarbonatul !
va rog frumos sa-mi raspundeti ce pot sa fac in aceasta privinta ?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns !
Cel mai recent răspuns: Danyer , utilizator 15:51, 21 Iunie 2019
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila este bine sa-l atentionati in scris. Atentionarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Puteti deschide actiune in instanta impotriva vecinului.
Va multumesc pentru raspuns , o sa deschid actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard stramb Danyer Danyer Buna ziua ! Am o problema referitoare la vecinul meu S-a apucat sa construiasca prin curte si aduce piatra, asezand-o pe gard ! Mentionez ca gardul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)
Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)