avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere sau nu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere sau nu ?

nu am promis nici ca ma insor cu ea si nici nu am oferti bani sau altceva .Tot ce am de promis ii promit doar baiatului meu (am fost casatorit )
Ea sa indragostit de mine pe cind efectuam niste lucrari de renovare la casa parintilor ei si de atunci nu mai scap de ea .
Ce pot sa va spun sincer este faptul ca fizic nu arat de 34 ani ,poate din cauza aceasta sa indragostit de mine caci arat mult mai tinar nici eu nu stiu ce sa mai cred ,dar nici nu stiu ce sa fac ,deaceea va re sfatul ,nu am nevoie de probleme ,nu vreau sa-mi ramina baiatul pe drumuri.:(
Buna ziua !
Un sfat ce sunt convins ca trebuie avut in vedere pentru a inlatura problemele: trebuie sa discutati aceasta problema cu parintii fetei. Fara aceasta discutie lucrurile pot lua turnuri neasteptate si total defavorabile dumneavoastra chiar daca... ispita este mare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa moartea unei familii in aceeasi zi, in accident ContSters287867 ContSters287867 Buna seara. Am in vecini o situatie dureroasa pentru ei. Intr-un accident, a murit o tinara familie fara copii. Casnicia a durat putin peste 2 ani. Ambii ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil(major)-elev foculvanatankh240365 foculvanatankh240365 Sunt divortata de 12 ani. Am o fata de 18,5 ani. care mi-a fost incredintata din anul 2000 spre crestere si educare. Fata este in cls XII. Tatal fetei, avocat ... (vezi toată discuția)
Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta codita-dorin codita-dorin Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o ... (vezi toată discuția)