avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Societatea de asigurare întârzie soluționarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Societatea de asigurare întârzie soluționarea dosarului de dauna!

Am un dosar de dauna întocmit de către [EDITAT], din data de 18 decembrie 2018, și nu am primit până acum nimic.
Am sunat la ei până m- am scarbit.
M -am prezentat la sediul [EDITAT] am luat legătura cu juristul lor, a promis că revine cu lămuriri.
Apoi juristul respectiv mi-a comunicat telefonic, ca voi primi oferta de despăgubire.
Am așteptat 2 saptamani si nu am primit nici o oferta.
Am mers din nou la juristul respectiv.
Primesc raspuns ca cei de centru au mințit.
Ce soluție as avea pentru a putea să recuperez despăgubirea?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Notificare prin av ,plângere la ASF,acțiune în instanță.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asiguratorul a platit doar o parte din suma promisa giulonline giulonline Buna ziua, am avut un accident auto in data de 24 decembrie 2018 in care vinovat a fost celalalt conducator auto care era asigurat Am anuntat incindentul ... (vezi toată discuția)
Dauna auto Ancuta1967 Ancuta1967 Pe data de 1 decembrie am fost implicat intr-un accident auto din care a rezultat doar avarii ale autovehiculelor . Am completat impreuna cu soferul vinovat ... (vezi toată discuția)
Rca [editat] Mihai Mihalache Mihai Mihalache In Dec, 2017 am gasit masina lovita in parcare. Dupa mers la Politie, intrebat pe strada, etc a aparut o copie dupa BI vinovatului impreuna cu asigurarea ... (vezi toată discuția)