avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Firida pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Firida pe proprietatea mea

Buna seara.. va cer ajutorul pt ca nu stiu cum sa procedez! Este vorba de o casa care s a împărțit in doua dupa partaj pe proprietatea mea mai exact pe un perete al partii mele de casa exista o firida-bransament al proprietarului celelalte parti de casa si eu vreau sa dispară de acolo sa o anuleze dar vad ca e on ul nu face nimic si nimeni nu ma poate obligă să tin ceva ce nu mi apartine si nu vreau pe proprietatea mea Eu o anuleze si o astup daca nu face e on ul nimic e ceva ilegal cumva daca fac asta? Tin sa precizez ca domnul proprietar m a lăsat fără curent in toiul iernii pt ca contorul este pe partea lui de casa fiind si însărcinată..Deci dacă el a putut sa mi faca asta si nu a vrut sa cădem la o intelegere si sa ma astepte pana venea e on ul sa ma branseze eu de ce as lasa acea firida care ma încurcă pe perete pt ca vrem sa facem modificari...va rog astept păreri si sfaturi daca e ceva ilegal sau ce as putea face..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mary.tyna88 , utilizator 21:33, 6 Martie 2019
Buna seara,
Peretele este in continuarea celuilalt?
Din cate inteleg DA si atunci peretele este in proprietate comuna FORTATA!
Puteti sa demolati peretele dumneavoastra fara sa cada si casa lui? NU!
Ca sa se mute firida trebuie ca E ON sa o faca PE CHELTUIALA DUMNEAVOASTRA!
Ca v-a lasat fara curent iarna, exista posibilitatea plangerii in instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Cei de la e on au zis ca e proprietatea lui si ca el trebuie sa si o mute si cum ei se misca ca melcul si poate nu fac nimic eu o anulez fiind pe peretele meu proprietatea mea deci fac ceva ilegal? Ce se poate întâmpla daca se ajunge la asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament contoar electric. proprietar pacalit. ce este de facut? Silvia1945 Silvia1945 Bransament contoar electric. Proprietar pacalit. Ce este de facut? Bună dimineața! Prietena mea a avut o speță de ieșire din indiviziune cu fostul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)
Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)