avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea CI a minorulul necesită schimbarea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea CI a minorulul necesită schimbarea acordului notarial

Fiul meu, minor pleacă în Cipru cu școala,în schimb de experiență
Îl cresc singură de la naștere și l-am convins cu greu pe tatăl lui să își dea acordul la notar pentru plecarea lui
Fiul meu a pierdut CI și luni, 4 martie a ridicat noua CI de la evidența populației
Întrebarea mea este dacă trebuie refăcute actele de la notar sa nu aibă probleme la aeroport, deoarece noua CI are altă serie și număr
Menționez că biletele de călătorie au fost rezervate cu noua CI
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Procura calatorie facuta in italia mariana2011 mariana2011 am plecat din italia impreuna cu copilul meu de 7 ani,inainte de plecarea noastra de acolo tatal copilului mi-a facut mie(mama)doua procuri la un notar italian ... (vezi toată discuția)
Minor neinsotit pe avion, cu parinti divortati clarissima clarissima Sunt divortata si am o fetita de 13 ani, care la divort mi-a fost incredintata mie. Eu acum sunt in Germania, doresc sa ma stabilesc aici si fiica mea e in ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acord - calatorie minor in strainatate lavynyu lavynyu Buna ziua. Am 17 ani si vreau sa plec intr-un schimb de experienta in Franta.Tatal meu este in Spania si lucreaza foarte departe de consulatul Romaniei, cel ... (vezi toată discuția)