avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se procedează când instanța respinge cererea de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se procedează când instanța respinge cererea de suspendare a executării silite, dar nu dispune din oficiu și restituirea cauțiunii?

Cand instanta respinge cererea de suspendare a exe.silite dar nu dispune din oficiu si restituirea cautiunii ( art. 1063 pr. 4) ce pasi trebuie sa urmez?
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Smarandache , utilizator 13:45, 7 Martie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu doriți să formulați cale de atac împotriva încheierii prin care vi s-a respins cererea de suspendare a executării silite și dacă mai sunteți în termenul de 15 zile de la comunicarea încheierii, ați putea să încercați să faceți o cerere de completare a hotărârii (în baza art. 444 din Codul de procedură civilă) și să vă referiți la art. 1064 alin. (4) din Codul de procedură, arătând că instanța a omis să se pronunțe asupra unei chestiuni cu privire la care era obligată să se pronunțe din oficiu, conform prevederilor legale.
Multumesc, sunt in termen asa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune eugen82 eugen82 Am formulat cerere suspendare executare intr-un dosar si cerere suspendare provizorie a executarii, pentru care s-a format un alt dosar cu alt numar. Am depus ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa cautiune Augusta_68 Augusta_68 Am platit gresit o taxa de cautiune. Mi s-a spus sa depun taxa la CEC ceea ce am si facut. Mi s-a respins suspendarea executarii silite. In dispozitivul ... (vezi toată discuția)