avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire taxa cautiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire taxa cautiune

Am platit gresit o taxa de cautiune. Mi s-a spus sa depun taxa la CEC ceea ce am si facut. Mi s-a respins suspendarea executarii silite. In dispozitivul sentintei nu se mentioneaza restituirea taxelor platite9cea platita eronat la trezorerie si cea depusa la CEC) .... ce se poate face? Multumesc
Trbuie să formulați o cerere privind restituirea cauțiunii
Să depunței hotărârea definitivă în original atașată cererii
Și dacă spuneți că era o cauțiune nedatorată să faceți dovada faptului că a fost nedatorată, prin relatarea scriptică.
Trebuia sa cereti restituirea taxei achitate gresit. In instanta trebuia cerut.
Pentru cautiune, cereti completarea hotararii.
multumesc!
Mi s-a trimis hotararea prin care mi se respindere suspendarea. am depus cautiunea la deschiderea procesului. acum ca mi sa respins sa mi iau cautiunea inapoi. dar in dispozitiv nu scrie acest fapt. am facut o cerere si mi-au cerut sa timbrez cu 20 de lei.
la cererea de completare a hotararii trebuie sa depun si hotararea? Trebuie s-o fac defenitva? care este taxa pentru a o face definitiva?
5 lei

Alte discuții în legătură

Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza ... roznovatstefan roznovatstefan Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza de restituirea cautiunii nici taxele judiciare de timbru, as putea cere restituirea cautiunii ... (vezi toată discuția)
Punere în aplicare (de angajator) decizie instanță de recurs incompletă felis felis Care este efectul unei decizii a instanței de recurs privind anularea unei dispoziții de imputare având în vedere faptul că, instanta s-a pronuntat numai ... (vezi toată discuția)
Cereri de completare sau lamurire a hotararii FILIPFloriana FILIPFloriana Cum se procedează pentru a completa sau lămuri o hotărâre? Vă mulţumesc şi vă doresc Sărbători binecuvântate cu armonie, împlinire şi speranţă. (vezi toată discuția)