avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act înstrăinare - dobândire auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act înstrăinare - dobândire auto

în actul de înstrăinare - dobândire auto nu sunt trecute CNP-urile și seriile de buletin.nici al vânzătorului nici al meu. (numele, prenumele și adresele sunt ok), primăria a stampilat actual (mi-a dat fiscalul). pot întâmpina probleme la serviciul înmatriculări? dețin toate actele mașinii în original

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, noul propietar nu se grabeste sa imi trimita certificatul de radiere Ali_Cipi Ali_Cipi Buna ziua! Pe data de 14 martie am vandut masina unui cetatean, data la care am si completatat in talon faptul ca masina a fost instrainata. Conform ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dupa vanzarea masinii cenusa_cristian cenusa_cristian Buna ziua! Am primit un pv pentru lipsa rovinietei a unei masini vandute de un an.Le-am trimis o adresa cerandu-le sa-mi anuleze pv nefiind vinovat de aceasta ... (vezi toată discuția)