avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despăgubire frate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despăgubire frate

Buna ziua! Am primit de la părinți un apartament prin contract de donație. Acesta a fost apartamentul lor. Intrebarea mea este următoarea: părinții pot dovedii la notar că fratelui meu i-au cumpărat un apartament ? Adică la-au despăgubit și pe el? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
R_oxy23, utilizator
Cel mai recent răspuns: R_oxy23 , utilizator 11:33, 7 Martie 2019
Se poate da la notar o declaratie pe propria raspundere care sa ateste acest aspect. Era mai simplu daca se arata in cuprinsul contractului de vanzare-cumparare provenienta banilor.
Fratele e casatorit?
Nu

raluk0207 a scris:

Fratele e casatorit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun comun sau bun propriu alejandra alejandra sunt casatorita si locuim intr-o garsoniera care e proprietatea fratelui meu si de curand am primit niste bani de la parintii mei astfel incat vanzand ... (vezi toată discuția)
Mentionare in contract vanzare-cumparare imobil provenienta banilor cash GabriellaS GabriellaS Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: urmeaza sa achizitionez un imobil pe care o sa-l achit asfel: 40% credit, 30 % resurse proprii iar diferenta de 30% ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, voi cumpara un apartament (62000 euro) pentru care ... Valentina1998 Valentina1998 Buna ziua, voi cumpara un apartament (62000 euro) pentru care voi achita din sume proprii (vanzarea unei garsoniere dobandita inainte de casatorie) suma de ... (vezi toată discuția)