avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua , bunicul meu fiind titular pe casa și teren, acesta la rândul lui având 3 fiice. După decesul acestuia comisia locala fond funciar in anul 1991 au pus că moștenitori pe frații defunctului in locul fiicelor. S-au făcut taxa de succesiune după defunc iar două dintre fiice sunt străine de succesiune( au renunțat). In prezent titlul de proprietate este pe numele defunctului și al celor doi frați ai defunctului. Mama mea este una dintre fiicele defunctului iar cele două mătuși au renunțat. Cum pot dovedii că este unica moștenitoare pe titlul de proprietate?

Alte discuții în legătură

Doar mãtuºa are dreptul sa scoata un duplicat de pe certificatul de deces? dennis1 dennis1 Vreau să fac o dezbatere succesorală asupra unui teren extravilan în suprafaţa de 2,69 ha. Pe copie de pe titlul de proprietate figurează toate cele 4 ... (vezi toată discuția)
Atacare mostenire danielp6 danielp6 buna ziua, familia mea se confrunta cu un caz de mostenire in urma decesului ambilor bunici. Mama este mostenitor legal in urma declaratiilor fratilor dansei ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate Alex.Bot Alex.Bot Povestea este in felul urmator: Bunicul meu, decedat, a detinut 2 hectare de teren (impartite in mai multe parcele), dintre care au fost vanduti 7 ari, ... (vezi toată discuția)