avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Castigarea custodie unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Castigarea custodie unui minor

Am avut o relatie cu o fata si am facut un copil impreuna nascut in viena cam la 2 saptami inainte de nunta a luat copilul si a plecat iar la 3 zile dupa ce a plecat am aflat de anumite aventuri fara a avea dovezi pentru instanta!
Intre timp eu mam intors in romania din cauza unei depresii majore rezultat a lucrurilor care sau intamplat! Mi sa arata copilu doar cand mama avea chef ,isi pune toti cu cei care este in relati sa ma contacteze sa fiu amenintat! Am primit niste filmulete foarte indecente in care mama se masturbeaza in acceasi camera cu copilul nostru!
Precizez copilul este pe numele meu si are aceeasi adresa de domiciliu in romania ca si mine desi mama si copilul se afla in austria!
Ce sanse am sa imi iau copilul ?
Si cam cat ar putea sa dureze?
Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:16, 7 Martie 2019
Copilul este foarte mic și aveti sanse reduse din acest motiv.
Altfel, sanse ati putea avea dar nu stiu daca este bine sa va lansați intr-un proces de durata daca am inteles eu bine situatia.
Chiar dacă ați castiga procesul ati avea tot felul de probleme.
Dacă copilul S-a născut în România nu veti castiga datorită vârstei minorului în primul rând, după părerea mea.
Puteti obtine însă program de vizita.

Avocat Claudiu Lascoschi 
Baroul București
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Copilul are 11 luni iar in contextul in care mama face videoclipuri xxx cu copilul in casa si trimite persoanelor cu care are contact pe Facebook!
Pot spune ca am un punct in plus spre a castiga copilul?
Copilul a fost nascut in austria nu in romania!
Joykiller12, utilizator
Domiciliul minorului fiind in Austria va trebui sa va judecati acolo dupa legile austriece.Chiar și în România înșela dvs sunt mici datorita vârstei minorei.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Da, varsta copilului este foarte importanta in acest caz.
In Austria prostitutia este permisa.

Cautati sa vedeti cu avocatul unde va trebui sa va judecati in concret.
Daca copilul era mai mare aveati sanse.

In Romania, au fost cazuri in care au castigat mamele si daca se prostituau dar si cazuri in care au pierdut.
Oricum, la cat ar putea dura procesul dvs. daca avocatul va avea timp sa se ocupe de caz copilul va mai creste...si cu cat creste va cresc si sansele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi recuperez copilul bysky bysky In primul rand vreau sa ma scuz pentru ca va deranjez in week-end cu problemele mele dar am ajuns la capatul puterilor... as dori sa ii intentez divort ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca pot primi custodia copilului ! louisdayana louisdayana Buna ziua ! Sunt casatorit de vreo sase ani si am un copilash de trei anishori ! Din nefericire situatia nu mai merge ,,,nu mai vrea sotia ,,, simte ca eu ... (vezi toată discuția)
Copil costel111111 costel111111 buna seara ,acum o zi persoana cu care am un copil(nu suntem casatoriti)a decis sa pleci cu copilu fara acordul meu (eu eram la servici)am ancercat toate ... (vezi toată discuția)