avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atestat taxi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atestat taxi

Buna .Am acut probleme cu permisul de conducere pt alcol .Prin sentința judecătorească mi sa dat amânarea aplicări pedepsei pe o perioada de 2 ani .Acuma in 2019 Aprilie expira termenul,și implicit redobândesc permisul fără examen.Intrebarea e .Pot da pt atestat taxi ? Va multumesc pt intelegere
Ati avut ca obligatie stabilita de instanta prin hotarare sa nu conduceti in termenul de supraveghere?
Da domnul Patrascul..am avut interzis dreptul de a conduce pe drumurile publice timp de 2 ani ,mai exact cât durează sentința de amânare a aplicarei pedepsei..Dar ideiea e ca legea la atestat de taxi ,spune ca chiar dacă ai avut evenimente cu alcol poți sa dai după ce trece un an.Intrebarea e .cum se calculează anul.Dupa rămânerea definitiva a sentinței sau după perioada de trecere a celor doi ani de amânare a aplicarei pedepsei
Buna domnul Patrascu.,îmi puteți Răspunde la mesaj va rog.Multumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Sorinel41, utilizator
Nu cunosc legislatia referitoare la obtinerea atestatului pentru taxi, ce conditii trebuie sa indepliniti, poate va raspunde altcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Am doua dosare penale in desfasurare , la care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei . Dosarele sunt de natura rutiera . Acuma daca am primit amanarea ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar Erik_1 Erik_1 Buna ziua, Am avut la inceputul anului un termen de judecat la un dosar penal de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului, ... (vezi toată discuția)
Suspendat sau anulat? Munteanu Emeric Munteanu Emeric Buna ziua! In 2017 am fost testat cu 0.6ml/l alcool in aerul expirat, si am fost condamnat la 2 ani de inchisoarea cu amanarea aplicarii pedepsei, aceasta ... (vezi toată discuția)