avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema C.A.S
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema C.A.S

Buna seara , vin cu o problema legata de asigurarea de sanatate . Daca am 8 luni in care nu am avut un loc de munca , in momentul in care ma angajez si angajatorul plateste asigurarea de sanatate , mie imi ramane ceva de platit pt perioada in care nu am cotizat nimic , fiind neangajat ? Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
Balaie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 8 Martie 2019
Numai daca doriti sa achitati asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in cele 6 luni anterioare concediului de maternitate Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Mi-am schimbat locul de munca in ultimele 6 luni anterioare concediului de maternitate si noul angajator mi-a calculat indemnizatia raportat ... (vezi toată discuția)
Plati pentru pfa tecson11 tecson11 Buna ziua, Am si eu o problema,doresc sa devin P.F.A si am inteles ca pentru faptul ca PFA are statutul de angajator ,la pensii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cat platesc sanatate pt dividende? cristi4b cristi4b Buna ziua, am o nelamurire legat de taxele sanatatea mai exact ce se palteste pt dividende. Mentionez ca am un srl cu care mai facturez mici prestari ... (vezi toată discuția)