avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nemotivată la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nemotivată la locul de munca

Buna dimineata! Am avut probleme de sanatate o săptămână angajatorul mi-a zis ca nu accepta conc.medical si m-a trecut nemotivată.Acum sunt internată cu copilul si m-a trecut la fel cu toate ca am anunțat din prima zi.Lucrez 30 de zile din 30.Daca raman acasa 2 zile,nu sunt plătită si ma trece nemotivată.Liberele de drept,vacante sau preme 0.Si multe alte nereguli.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 8 Martie 2019
puteti incepe prin a alerta inspectia muncii. va vor trebui urmatoarele inregistrari, ca un minimum: contractul dvs de munca, formularele de concediu medical, eliberate de medicul de familie, pentru perioadele pe care le invocati
Pentru refuzul primirii concediilor medicale , sesizati Casa de Asigurari de Sanatate ,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat neasigurat - urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am o angajata care in lunile ianurie si februarie 2019 a avut concediu medical - cod indemnizatie 01 - fara stagiu de cotizare, plus ... (vezi toată discuția)
Va rog daca ma poate ajuta cineva orice sfat conteaza va multumesc frumos - concediere în timpul concediului medical (germania) DuroiFlorin DuroiFlorin Am semnat un contract cu o LieFirma in zona Rasttat impreuna cu prietena mea vineri dupa care luni am fost in prima zi de lucru la firma Grammer care se afla ... (vezi toată discuția)
Probleme la serviciu după anunțarea sarcinii IrinaHG IrinaHG Bună seara, Din ianuarie anul acesta am aflat ca sunt însărcinată și ulterior am anunțat și la serviciu. Lucrez într-o multinațională de aproape 2 ... (vezi toată discuția)