avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cai de rezolvare la o eroare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cai de rezolvare la o eroare judecatoreasca

In cadrul unui proces de succesiune, paratul doreste efectuarea unei noi expertize a terenurilor defunctiilor parinti pentru includerea cu forta si nelegal a unor terenuri la masa partajabila. Spun, nelegala pentru ca s-au adus inscrisri oficiale la dosar: acte de la primarie (adrese semnte si stampilate actual) care dovedesc ca cele doua terenuri in cauza ( cu o valoare mare pentru ca se afla si casa reclamantilor pe ea) nu au apartinut niciodata defunctiilor. In plus, reclamantii au acte de vanzare-cumparare, de proprietate, legale incheiate la notar pentru proprietatile lor. Cum se pot opune reclamantii judecatorului care comite o greseala omitand inscrisurile din dosar si mai apoi expertului trimis sa le evalueze proprietaile personale? Cum iti poti apara dreptul de proprietate in acest caz? Va multumesc foarte mult
Angajând un av pt a face apararile necesare sau formuland calea de atac legală in cazul în care nu o sa fiti mulțumit de solutia pronunțată în acest dosar.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare care sa tina loc de contract vanzare cumparare - concluzii pe fond mario38iulian mario38iulian • Actiune in constatare care sa tina loc de Contract Vanzare cumparare Buna… sunt Student la Drept an 2 si trebuie sa o ajut pe Mama in ... (vezi toată discuția)
Intregirea cererii de chemare in judecata dupa prima zi de infatisare Augusta2010 Augusta2010 La primul termen de judecata reclamantul nu s-a prezentat. S-a dispus comunicarea intampinarii si s-au cerut relatii, la initiativa instantei, de la o ... (vezi toată discuția)
Actiune separata pt anulare acte? termen fbogdan fbogdan Proces pe rol reclamanta Asoc Propr, parat restantier. Proces in faza de numire expert contabil. L230 spune ca se poate ataca orice hotarare nelegala in 45 ... (vezi toată discuția)