avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Actionar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Actionar

Buna ziua, sunt actionar la o firma (Simerom Sibiu) care nu mai realizeaza produse de peste 8-9 ani, nu mai are angajati si nici mijloace de productie sau cladiri ( au fost demolate). Acum vreo 8-9 ani a fost delistata de la bursa si in urma cu putin timp actionarul majoritar a cedat actiunile proprii ( peste 90% din actiunile Simerom) unor alte persoane pentru stingerea unei unei datorii mai vechi. Noii actionari majoritari au demarat constructia unui mall pe terenul Simerom. Vreau doar sa stiu daca noi ceilalti actionari avem vreun beneficiu sau vreun drept acolo, sau eventual unde putem cere detalii despre ce se intampla acolo.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Petru-O, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petru-O , utilizator 20:28, 11 Martie 2019
Firma a fost delistata de la bursa pentru ca a intrat in insolventa. Ati avut termen de depunere a cererilor de retragere din societate care s-a incheiat in data de 19.06.2015. Pretul actiunii in cazul retragerii a fost de 18,53 lei stablit de care un evaluator. Acum nu se mai poate face nimic. Detalii puteti citi si la adresa [ link extern ]
A fost intr-adevar delistata de la bursa, asta am spus si eu mai sus, dar atunci cum explicati faptul ca actionarul majoritar si-a vandut actiunile acum 3 luni ? [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
Petru-O, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)