avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren-Titlu de propietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren-Titlu de propietate

Buna ziua,
Detin prin mostenire un teren de 1500 mp,pentru care aveam titlu de propietate si pe care l-am lucrat de 20 de ani.In momentul cand au inceput sa se faca intabularile,aceasta sprafata a fost mutata undeva la 4 km departare.As vrea sa stiu care este calea prin care as putea sa revin pe vechiul amplasament ?

Alte discuții în legătură

Succesiune DARSHAN DARSHAN Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)
La cadastru , terenul figureaza la 20 m distanta fata de ce e in teren Popescu-ghe Popescu-ghe Buna seara, Daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie, poate ma poate ajuta cu un sfat de specialitate. Am dobandit in 2004 in baza legii 18, o ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa vanda 1/5 !urgent! Sunairgy Sunairgy Buna Ziua! Povestea este lunga asa ca incerc sa fiu cat mai scurt. Exista 3500 Mp cu 5 persoane pe Titlu de propietate, 1/5 este fratele meu find mostenitor ... (vezi toată discuția)