avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere uzucapiune

Locuiesc in casa parintilor mei decedati,care este construita pe pamintul care este pe numele buniciii...mentionez ca eu am avut grija de parintii mei,tata decedat in 2001 ,mama in 2017.Pot folosi cererea de uzucapiune,sau trebuie sa dezbat succesiunea?Mentionez ca in toti acesti ani nu a venit nici o ruda sa pretinda ceva dar nici sa contribuie la ingrijirea parintilor mei..surorile,nepotiii.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:45, 9 Martie 2019
Buna ziua,
Solicitati dezbaterea succesiunilor.
Eventual faceti-o in instanta invocand prescriptia dreptului la acceptarea succesiunii pentru alti succesori ai bunicilor.
Luati legatura cu un avocat care sa va ajute.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Mergeți la avocat daca vreti sa luati toată moștenirea.Nu faceti nimic pana nu se lămurește avocatul daca nu vreti sa complicati lucrurile.
Trebuie analizată situatia si stabilit ce se poate face in concret.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea zodiac zodiac As dori sa ma ajutati cu un sfat: Parintii mei stapanesc un teren agricol din 1990, platesc impozit la primaria comunei si nu au probleme cu vecinii nici cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesiune werner werner am si eu o intrebare.... sora bunicii mele a decedat in decembrie si nu are copii.. mai suntem din partea lor, in familie, eu si o matusa care are doi copii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu am domiciliul in brasov in proprietatea parintilor ... Velyy Velyy Buna ziua! eu am domiciliul in Brasov in proprietatea parintilor mei dobandit in timpul vietii pentru care exista contract de vanzare cumparare in original! Ei ... (vezi toată discuția)