avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata cass la venitul din dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata cass la venitul din dividende

Dividendele se pot declara online? Handicapații sunt scutiți de cass pe dividende?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:41, 9 Martie 2019
Nu sunteti scutit de plata cass la venitul din dividende.
Daca venitul din dividende incasat este peste plafonul a 12 salarii minime brute pe economie, adica daca ati incasat in acest an 2019 peste 24960 lei , veti plati cass 10% aplicat la valoarea plafonului si pentru acest cass depuneti declaratia unica doar prin internet folosind contul personal deschis cu nume si cnp pe spatiul privat virtual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividente si declaratia unica 2018 hvac hvac Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste dividentele ridicate anul trecut 2018-pentru care s-a platit impozitul 5%. Nu a fost depusa declaratia ... (vezi toată discuția)
Contributi la un pfa pensionar omoro omoro Ce contributii trebuie sa platesc la stat daca o sa am un pfa si sunt pensionar si daca sunt mai mici decat in cazul unui srl in care as fi obligat sa fiu ... (vezi toată discuția)
Detalii impozitare venit din pfa iulianicoleta9 iulianicoleta9 Vreau sa vand bijuterii handmade online.Daca imi fac PFA,ce taxe trebuie sa platesc dupa infiintarea acestuia? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)