avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Nu am lucrat. Am fost studenta si sunt in concediu crestere copil din timp ce eram studenta.Dupa terminarea indemnizatiei pot intra in somaj? Daca da care va fi valoarea somajului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 9 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa întrebați la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si somaj? mimioomi mimioomi buna ma numesc monika as vrea sa stiu am lucrat ca si persoana fizica autorizata(coafeza)..acuma beneficiez de indemnizatie crestere copil...dupa ce termin cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului ramonasoiman ramonasoiman Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Eu in iulie am terminat masterul si cum nu m-am gasit un job am depus ... (vezi toată discuția)
Aș vrea să știu și eu dacă soția mea beneficiază de concediu de creștere a copilului dacă e în șomaj de la scoala Ionutgheorghe Ionutgheorghe Soția mea beneficiază de șomaj de la școală, a născut pe 20 ianuarie 2016 și mai are șomaj până pe 24 februarie.am întrebat la ajofm dar nu mi-au ... (vezi toată discuția)