avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de proprietate imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de proprietate imobil

Buna ziua,
Ce document trebuie incheiat pentru transferarea proprietatii unui imobil, astfel incat, dupa decesul proprietarului actual, mostenitorii acestuia(parinti si frati) sa nu poata ataca dreptul de proprietate al noului proprietar?
Ce taxe/impozite/onorarii sunt datorate intr-un astfel de caz?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:45, 10 Martie 2019
o soluie : contract vanzare cumparare sau renta viagera
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
Pascal19, utilizator
Ce moștenitori are proprietarul?
Dvs sunteti rudă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament/contract vanzare cumparare/donatie? claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Ingrijesc o femeie in varsta care doreste sa imi lase locuinta. Mentionez ca are nepoti din partea surorii. Va rog sa imi spuneti ce act trebuie ... (vezi toată discuția)
Mostenire renta viagera si testamentara marinnicolae marinnicolae In urma cu 8 ani am incheiat un contract de renta viagera cu o sora referitor la un apartament.Acum un an a murit. Pe de alta parte mi-a lasat un testament ... (vezi toată discuția)
Testament sau vanzare cu clauza de renta viajera? ioanacnc ioanacnc Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Ce tip de act trebue sa inchei, la notariat, cu mama mea, pentru a mosteni apartamentul la care ea este ... (vezi toată discuția)