avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizie de impunere ptr Cass la PFA din 2014 in 2019
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizie de impunere ptr Cass la PFA din 2014 in 2019

Buna seara,
Este normal sa primesc o decizie de impunere pentru o diferenta de plata recalculata la CASS ptr PFA inchis in 2014 tocmai in 2019?
Cel mai recent răspuns: gabivoicu2003 , utilizator 19:21, 10 Martie 2019
Da, si dupa radierea de la registrul comertului, pfa-ul poate fi controlat timp de cinci ani.
Multumesc pentru raspuns si clarificare
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
gabivoicu2003, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa dupa primirea deciziei de impunere. cflorin24 cflorin24 Pentru PFA, impozitare sistem real, am depus deja decl. 200 pentru venit realizat in anul 2013. Am inteles ca baza pentru calculul impozitului privind plati ... (vezi toată discuția)
Regularizare cass din 2014 bellefille bellefille Decizie de impunere ,regularizare CASS .comunicata azi 2019,cu sume constatate in plus,unui pensionar care a obtinut un venit din cedarea folosintei bunurilor ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa 2014 ContSters172348 ContSters172348 Buna ziua si LA MULTI ANI! Sunt PFA (activitati liberale) din mai 2013, la infiintare am declarat un venit net de 100lei pentru care am platit impozit si ... (vezi toată discuția)